Sommer bun med jordbærsoftice og drys

INGREDIENSER:

1 Cinnamon bun

½ liter jordbærflødeis

½ dl piskefløde

1-2 tsk frysetørret hindbær

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Skær jordbærisen ud i mindre stykker og fordel den i en skål, hvor det kan piskes sammen med en elpisker.
  2. Pisk jordbærisen sammen
  3. Tilføj fløden indtil det hele er pisket godt ind i isen.
  4. Kom softicen op i en sprøjtepose med en stjernetyl.
  5. Lad det fryse i 10-15 minutter for at få den rette softice tykkelse.
  6. Sprøjt softicen ud i runde cirkler
  7. Drys med frysetøret hindbær

Anvendte produkter

produkt Cinnamon Bun Cinnamon Bun 95 g. 2 x 12 stk.   (varenr. 4300.8676)

Anvendte produkter

produkt Cinnamon Bun Cinnamon Bun 95 g. 2 x 12 stk.   (varenr. 4300.8676)