Påskebolle

INGREDIENSER:

6 cremeboller
300g fløde til flødeskum
150g appelsin mandarin marmelade
Gul krymmel (mængde efter eget ønske)
2-3 Blomster eller anden påskepynt pr. bolle (12-18 stk. i alt)
Flormelis til glasur (dette bruges til at sætte blomsterne fast på bollen)

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Pisk fløde til flødeskum.
  2. Fyld i sprøjtepose.
  3. Flæk bollen, smør først med marmelade og derefter sprøjt med flødeskum.
  4. Pynt med gul krymmel og gule blomster (Du kan også pynte med chokoladeæg eller kaniner).
    Værsgo og servé

Anvendte produkter

produkt Cremebolle Cremebolle 85 g – 4 x 12 stk (varenr. 4200.8459)

Anvendte produkter

produkt Cremebolle Cremebolle 85 g – 4 x 12 stk (varenr. 4200.8459)