INGREDIENSER 10 PERS.
1,5 kg skyr
4 spsk flydende honning eller ahornsirup
2 tsk vaniljepasta eller vaniljesukker
Frisk frugt
Granola:
300 g NATURLI´ Fars
700 g blandede mandler, nødder, frø og havregryn (grofthakket)
2 tsk kanel, eller kardemomme.
½ tsk salt
200 g honning eller ahornsirup
100 g smagsneutral olie (f.eks. raps eller kokosolie)
200 g tørret frugt, der blandes i Granolaen efter den har været i ovnen.
SÅDAN GØR DU:
Granola:
Bland NATURLI’ Fars med grofthakkede nødder, frø, havregryn, krydderier, honning og olie. Fordel massen på en bageplade og bag ved 160 grader i 25–35 minutter Rør undervejs. Lad granolaen afkøle inden brug.
Valgfrit efter bagning:
200 g tørret frugt f.eks. tranebær, rosiner, hakkede dadler eller abrikoser kan tilsættes.
Tip: Tilsæt mørk chokolade til granolaen for ekstra dybde og knas, når den er helt afkølet.