Fiskesandwich

INGREDIENSER:

10 stk. Sandwichstykke med majs og havre mørk
30 skiver Koldrøget laks
300g Drænet hytteost
5 stk. Avocado
200g Skyllet frisk spinat
Evt. Brøndkarse eller alm. karse

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Rist sandwichbrødet i ca. 5 min. ved 200°C
  2. Knus avokadoen, smag til med citron, salt & peber og fordel på bunden.
  3. Kom 3 skiver laks på hver sandwich
  4. Fordel den drænede hytteost og top med spinat samt evt. lidt karse.
  5. Læg toppen på og server.

 

Anvendte produkter

produkt Sandwichstykke med majs og havre mørk Sandwichstykke med majs og havre mørk 160 g – 1 x 36 stk (varenr. 2300.4671)

Anvendte produkter

produkt Sandwichstykke med majs og havre mørk Sandwichstykke med majs og havre mørk 160 g – 1 x 36 stk (varenr. 2300.4671)