Christmas Raspberry Bun

INGREDIENSER:

6 Hindbærboller

250 g smør

250 g flormelis

150g mandelflager

2 Tsk. fuld vaniljesukker

1 Sprøjtepose

Flormelis til pynt

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Pisk det bløde smør luftigt i en skål
  2. Tilsæt flormelis og vaniljesukker
  3. Fyld cremen i en sprøjtepose
  4. Skær hindbærbollen midt over
  5. Fyld nederste del af hindbærbollen med creme og læg forsigtigt låget på
  6. Brug en lille si og drys lidt flormelis på toppen
  7. Pynt med hakkede mandler

 

Anvendte produkter

produkt Hindbærbolle Hindbærbolle 85 g – 4 x 12 stk (varenr. 4300.8640)

Anvendte produkter

produkt Hindbærbolle Hindbærbolle 85 g – 4 x 12 stk (varenr. 4300.8640)