Ingredienser 10 pers.
350 g NATURLI´ Formbar Fars
1 løg
1 spsk fintrevet ingefær
2 fed hvidløg
1 håndfuld finthakket koriander
2 mellemstore kogte kartofler (moses eller blendes)
Salt og peber
1 tsk chili/ chiliflager, hvis man ønsker dette
Satay Sauce:
400 ml kokosmælk
1 spsk rød karry pasta
1 spsk soya sauce
3 spsk brun farin
200 ml. grøntsagsboullion
100 g peaunt butter
2 spsk lime saft
Sort sesam til pynt
Sådan gør du
- Grøntsagerne hakkes fint og vendes med Formbar Fars og kartofler. Farsen skal røres rigtig godt sammen, gerne med hænderne. Smages til med salt og peber.
- Form farsen til små boller. Steg dem i ovnen v. 180 grader i 8-10 minutter.
- Satay Sauce: Bland alle ingredienser. Reducer eller jævn saucen.
- Anret de asiatiske boller i satay saucen og drys let med sort sesam.