Æg og reje sandwich

INGREDIENSER:

10 stk. Sandwichstykke med majs og havre mørk
10 stk. Kogte æg i skiver
5 stk. Tomater
300g Pillede rejer
200g Bähcnke mayonnaise
200g Skyllet salatmix
100g Friske krydderuter
(fx. dild og brøndkarse)

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Rist sandwichbrødet i ca. 5 min. ved 200°C
  2. Kom salat på bunden og fordel 1 æg i skiver samt 1/2 tomat i skiver på.
  3. Top med rejer, mayonnaise samt friske krydderurter, og kom toppen på. Du kan også servere sandwichen med toppen ved siden af.

Anvendte produkter

produkt Sandwichstykke med majs og havre mørk Sandwichstykke med majs og havre mørk 160 g – 1 x 36 stk (varenr. 2300.4671)
produkt Mayonnaise Mayonnaise 800 g – 6 stk (Varenr. 150321)

Anvendte produkter

produkt Sandwichstykke med majs og havre mørk Sandwichstykke med majs og havre mørk 160 g – 1 x 36 stk (varenr. 2300.4671)
produkt Mayonnaise Mayonnaise 800 g – 6 stk (Varenr. 150321)