Vegansk morgenplatte

Vegansk kikærtepostej

Ingredienser 10 pers.

100 g rød peberfrugt
100 g champignon
2 ds. Beauvais Økologiske Kikærter
1 løg
5 fed hvidløg
1 spsk. tahin
200 g kartofler
1 citron, saft herfra
½ dl olivenolie
½ dl soyafløde
4 spsk. soya
½ dl aquafaba
4 spsk. ristede sesamfrø
Friskkværnet peber

 

 

Sådan gør du

  1. Steg hakket rød peber og champignon i lidt olivenolie på en pande og gem til senere.
  2. Hæld aquafaba fra Beauvais Økologiske Kikærter. Gem aquafaba til senere.
  3. Blend kikærterne sammen med løg og hvidløg. Tilsæt tahin, revne kartofler, citronsaft, olivenolie, soyafløde, soya, aquafaba, rød peber og champignon. Smag til med soya og friskkværnet peber. Bag kikærtepostejen i ca. 40 min. ved 200 grader.
  4. Anret evt. postejen med ristede sesamfrø og friske krydderurter.

 

Vegansk ægfri aioli

Ingredienser 10 pers.

6 spsk. aguafaba
1-2 spsk. Bähncke Dijon Sennep
2 spsk. æblecidereddike
1 spsk. citronsaft
4 ½ dl solsikkeolie
4 fed hvidløg
Salt og peber

 

Sådan gør du

  1. Kom aquafaba, Bähncke Dijon Sennep, æblecidereddike og citronsaft i en skål. Pisk det sammen med en elmixer. Pisk nu solsikkeolien i, i en tynd stråle.
  2. Pisk til du har en cremet mayonnaise. Tilsæt pressede hvidløg og smag til med salt og peber.

 

Vegansk røræg af tofu

Ingredienser 10 pers.

800 g tofu, smuldret
2 spsk. kokosolie
4 spsk. gærflager
2 spsk. løgpulver
1 spsk. sennepspulver
1 spsk. gurkemeje
Salt og peber

 

Sådan gør du

  1. Smelt kokosolie i en pande ved medium varme.
  2. Tilsæt den smuldrede tofu.
  3. Steg det i ca. 2 min. imens der røres. Tilsæt gærflager, løgpulver, sennepspulver og gurkemeje.
  4. Lad det simre godt sammen i ca. 2 min.
  5. Smag til med salt og peber.

Anvendte produkter

produkt ØKO Kikærter ØKO Kikærter

400 g – 12stk

(varenr. 154394)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

Anvendte produkter

produkt ØKO Kikærter ØKO Kikærter

400 g – 12stk

(varenr. 154394)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik