Tærte med hvid chokolademousse og kirsebær

Ingredienser 10 pers.

380 g mel
240 g sukker
200 g smør
1 æg
100 g hvid chokolade
5 æggeblommer
2 ½ dl piskefløde
3 dl Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
Pynt (violer, guldstøv)

 

 

Sådan gør du

  1. Ælt mel og smør sammen i en skål til det har konsistens af parmesanost.
  2. Tilsæt 200 g sukker og saml mørdejen med æg og evt. lidt vand.
  3. Lad dejen hvile i 60 min.
  4. Rul mørdejen ud og beklæd en smurt tærteform. Bag mørdejen ved 200 grader i ca. 30 min.
  5. Smelt hvid chokolade over vandbad og pisk æggeblommerne stive med 40 g sukker. Pisk fløde til flødeskum.
  6. Vend den smeltede chokolade sammen med æggemassen og vend derefter flødeskummet i til en luftig mousse.
  7. Kom mousse i tærteformen, så der er plads til Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
  8. Stil tærterne på køl til moussen har sat sig.
  9. Server chokoladetærte med Den Gamle Fabrik Kirsebær Sauce og pynt.

Anvendte produkter

produkt Kirsebærsauce Kirsebærsauce

3 kg

(varenr. 151598)

Tærte med hvid chokolademousse og kirsebærsauce fra Den Gamle Fabrik – så er den gode julestemning helt sikkert i hus!Denne tærte kan du nemt gå hen og blive afhængig af at lave til dine gæster, hvert år i december.Kirsebærsaucen fra Den Gamle Fabrik rummer mange af julens essentielle smagselementer – og du er sikret den klassisk smag hver gang.  En lækker og julet dessert til dig som laver mad til mange!

Forkæl dine gæster med en lækker og sød oplevelse, der vil bringe juleglæde til enhver lejlighed.

Perfekt egnet til dessertbuffeten i kantinen, på restauranten eller som en velsmagende kageservering på caféen i julemåneden.

Den smager himmelsk! Med den hvide chokolademousse, den lækre bund og den let syrlige smag fra kirsebærsaucen, er det den perfekte dessertservering i december måned.

Sæt tærten på dessertbuffeten i december og dine gæster vil med garanti komme i julestemning.

Anvendte produkter

produkt Kirsebærsauce Kirsebærsauce

3 kg

(varenr. 151598)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik