Ingredienser 10 pers.
1000 g NATURLI´ Formbar Fars
3 løg
5 fed hvidløg
10 revede gulerødder
3 røde peberfrugter i tern
1,5 revet squash
200 gr tomatpuré
3 tsk tørret timian
5 tsk paprika
3 tsk tørret basilikum
3 grøntsagsboullion terninger
3 dl vand (til opløsning af boullion terningerne)
Salt/peber
Kartoffelmos:
2,5 kg kartofler
4 dl mælk/ vegansk mad fløde 15%
5 stk salt
50 gr NATURLI´ Økologisk Smørbar
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre mens saucen laves.
- Svits løg og hvidløg. Tilsæt de snittede grøntsager og NATURLI´Formbar Fars og de tørrede krydderier. Derefter de resterende ingredienser, tomatpuré, hakket tomat og grøntsagsbouillon.
- Kartoffelmos: Hæld vandet fra de kogte kartofler. Pisk dem til mos tilsæt smør madfløde/mælk og salt.
- Saucen kommes i bunden af et ildfast fad og mosen læggen oven på. Bages derefter i ovnen i ca. 15-20 min.