Ingredienser 10 pers.
1 løg
800 g hakkede tomater
400 g NATURLI´ Pulled
140 g majs
4-5 spsk. tex mex krydderi (taco, fajitas eller lign.)
400 g chilibeans
10 tortilla
200 g tex mex ost, vegansk ost hvis serveringen skal være vegansk.
100 g frisk spinat
3 dl Bähncke Krydderurte Dressing
2 dl guacamole
2 dl salsa
1 bundt frisk koriander
Sådan gør du
- Sauter løg i olivenolie og tilsæt hakkede tomater, NATURLI´ Pulled, majs og tex mex krydderi. Lad det simre i 20 min. og tilsæt derefter chilibeans. Smag til med salt og peber.
- Læg tortilla på en bageplade og fyld chili sin carne på. Læg derefter en tortilla ovenpå og drys ost udover.
- Bag quesadilla i ovnen ved 200 g. i ca. 10 min.
- Skær quesadillas i trekanter og server med frisk spinat, guacamole, salsa, Bähncke Krydderurte Dressing og frisk koriander.