INGREDIENSER 10 PERS.
BBQ sauce:
10 Brioche Style Burgerboller
4 ds saltet jackfruit på dåse
400 ml Bähncke Tomat Ketchup
1/2 dl god soya
8 spsk farin
3 cm frisk revet ingefær
4 tsk hvidløgspulver
6 spsk æblecidereddike
1 tsk cayenne
Råkost slaw:
2 æbler u/skræl, groftrevet
2 gulerødder, groftrevet
2 stængler bladselleri
1/3 rødkål, snittes tyndt og vendes i vinagrette af:
1 spsk stikkelsbærsirup, 3 spsk lys balsamico og 3 spsk rapsolie
SÅDAN GØR DU:
- 4 ds saltet jackfruit på dåse koges møre med cider og vand i ca. 30 min. Imens laves BBQ sauce.
- Jackfruit deles i mindre stykker vendes med BBQ saucen, varmes godt igennem i en gryde og anrettes med råkost slaw.