Pulled Jackfruit Burger

vegansk burger jack fruit

INGREDIENSER 10 PERS.

BBQ sauce:

10 Brioche Style Burgerboller
4 ds saltet jackfruit på dåse
400 ml Bähncke Tomat Ketchup
1/2 dl god soya
8 spsk farin
3 cm frisk revet ingefær
4 tsk hvidløgspulver
6 spsk æblecidereddike
1 tsk cayenne

Råkost slaw:

2 æbler u/skræl, groftrevet
2 gulerødder, groftrevet
2 stængler bladselleri
1/3 rødkål, snittes tyndt og vendes i vinagrette af:
1 spsk stikkelsbærsirup, 3 spsk lys balsamico og 3 spsk rapsolie

 

 

SÅDAN GØR DU:

  1. 4 ds saltet jackfruit på dåse koges møre med cider og vand i ca. 30 min. Imens laves BBQ sauce.
  2. Jackfruit deles i mindre stykker vendes med BBQ saucen, varmes godt igennem i en gryde og anrettes med råkost slaw.

Anvendte produkter

produkt Tomat Ketchup Tomat Ketchup

900 g – 6 stk

(Varenr. 150492)

produkt Brioche style burgerbolle Brioche style burgerbolle
80 g. 3 x 15 stk.   (varenr. 3400.6839)  
vegansk burger jack fruit

Anvendte produkter

produkt Tomat Ketchup Tomat Ketchup

900 g – 6 stk

(Varenr. 150492)

produkt Brioche style burgerbolle Brioche style burgerbolle
80 g. 3 x 15 stk.   (varenr. 3400.6839)  

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik