Ingredienser 10 pers.
10 bao buns
8 NATURLI´ Pølser
100 g Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
100 g NATURLI´ Creme Fresh
100 g Bähncke Barbeque Sauce
400 g fintsnittede grøntsager fx. agurker, gulerødder, salat og peberfrugter
Pynt
Frisk rød chilli
Rød spidskål
1 bundt koriander
Sådan gør du
- Steg pølserne, ved lav varme, direkte fra frost, til de får en stegeflade. Skær dem derefter i tynde skiver.
- Damp de frosne bao buns i 16-18 minutter i ovnen. Fyld den nederste bradepande med vand og læg baos på en rist ovenover. På den måde bliver dine bao perfekt dampet.
- Anret bao med de snittede grøntsager og pølsestykkerne.
- Top med Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, NATURLI´ Creme Fresh, Bähncke Barbeque Sauce og hakket koriander. Server evt. med limebåde.