Asiatiske
Ingredienser 10 pers.
2 spsk. gul karrypasta
½ dl olivenolie
300 g NATURLI´ Chick Free
2 ds. kokosmælk
1 spsk. karry
3-4 spsk. majsstivelse
10 vol au vents (eller tarteletter)
2 spsk. sort sesam
1 rød chili
3 lime
1 bundt frisk koriander
Salt og peber
Sådan gør du
- Sauter gul karrypasta i olivenolie. Tilsæt NATURLI´ Chick Free og steg det i 2 min.
- Tilsæt kokosmælk og karry og lad det simre lidt. Jævn saucen med majsstivelse. Smag til med salt og peber.
- Anret vol au vents med gul karry-kokossauce, sort sesam, hakket chili, lime og frisk koriander.
- Tip: Kom ananasstykker i saucen.
Klassiske
Ingredienser 10 pers.
300 g Naturli´ Chick Free
½ dl olivenolie
1 l hvid sauce (bechamel, mornay)
500 g asparges (hvide og grønne)
1 citron, saft heraf
10 vol au vents (eller tarteletter)
1 bundt persille
Salt og peber
Sådan gør du
- Steg Naturli´ Chick Free i olivenolie. Varm den hvide sauce op.
- Kom stykker af asparges, stegt Naturli Chick Free og citronsaft i den hvide sauce og smag til med salt og peber.
- Anret vol au vents med sauce, dampede grønne asparges, sort peber og persille.
Mexikanske
Ingredienser 10 pers.
300 g Naturli´ Chick Free
½ dl olivenolie
5 avokadoer
3 dl cremefraiche (18 %)
15 g jalapenos
1 spsk. taco krydderi mix
10 vol au vents (eller tarteletter)
200 g nachos
Friske krydderurter (mynte, koriander)
Sådan gør du
- Steg Naturli´ Chick Free i olivenolie, til de er gyldne.
- Rør avokado med 3 dl cremefraiche, 15 g hakkede jalapenos og taco krydderi. Smag til med salt og peber.
- Vend de stegte Naturli´ Chick Free i saucen.
- Anret vol au vents med mexicansk sauce, cremefraiche, jalapenos, nachos og friske krydderurter.