Kålsalat med sprød topping

INGREDIENSER 10 PERS.

Kålsalat:
200 g NATURLI´ Fars
1 stort rødt spidskål (ca. 800–900 g), fintsnittet
2 røde æbler, i tynde både
2 granatæbler (kernerne)
200 g valnødder eller hasselnødder, grofthakkede
2 spsk smagsneutral olie til stegning
Friske urter til topping

Marinade til kålsalaten:
Evt. lidt citronsaft eller æbleeddike til at marinere kålen let

Pink Vegan Mayo-dressing:
500 g NATURLI´ Vegan Mayo
1 tsk Bähncke Dijon Sennep
3–4 spsk rødbedesaft
1 spsk citronsaft eller æbleeddike
1 lille fed hvidløg, fintrevet
Salt og friskkværnet peber
Evt. lidt honning

 

SÅDAN GØR DU:

Kålsalat:

  1. Snit kål og æbler og vend det med nødder og granatæblekerner.
  2. Steg NATURLI´ Fars sprødt. Krydder det efter ønske så det passer til salaten og de krydderurter du vælger.

 

Pink Vegan Mayo-dressing:

  1. Rør NATURLI´ Vegan Mayo sammen med de øvrige ingredienser.

 

Servering:

  1. Vend kålsalaten med plantefars og marinade. Afslut med friske urter og Pink Vegan Mayo-dressing som flot farvespil på toppen af kålsalaten.

 

 

Tip: Steg plantefarsen ved høj varme uden at røre for meget – det giver en sprød overflade og små karamelliserede bidder, der løfter salaten med både tekstur og umami. Krydr med fx spidskommen eller paprika.

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

produkt Vegan Mayo Vegan Mayo

2,5 kg (varenr. 157433) 

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

produkt Vegan Mayo Vegan Mayo

2,5 kg (varenr. 157433) 

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik