Ingredienser 10 pers.
600 g NATURLI´ Formbar Fars
4 løg hakket fint
100 g Frosset hakket persille
4 fed hvidløg hakket eller presset
1.5 revet citron skald og saften herfra
5 mellemstore kogte kartofler (andet kogt grønt)
Salt og peber
3 dåser hakkede tomater
100 g løg
4 fed hvidløg
2 spsk frisk oregano
2 spsk frisk basilikum
1 tsk røget paprika
1,5 dl vand
olivenolie
Salt, peber og evt. sukker
700 g spaghetti
Sådan gør du
- De kogte grøntsager moses og røres sammen med NATURLI’ Formbar Fars.
- Tilsæt citron, persille, hvidløg og løg i farsen og smag til med salt og peber.
- Form farsen til små boller. Steg dem i en forvarmet ovnen v. 180 grader i 6-8 minutter. Ud af portionen, bliver der ca. 30-35 planteboller.
- Hak løg og hvidløg.
- Opvarm olivenolien i en gryde til middel varme.
- Sauter løg og hvidløg.
- Tilsæt resten af ingredienserne og lad det koge op.
- Skru ned for varmen, læg låg på og lad saucen simre i ½ time.
- Tag gryden af varmen. Blend saucen med en stavblender, til den er glat.
- Smag til med salt, peber, basilikum og oregano.
- Bland straks med de kogte spaghetti og server.