Hampbrød med rosa kalveculotte

Ingredienser 10 pers.

750 g kalveculotte
200 g blandede rodfrugter
1 l fritureolie
10 skiver hampbrød
2 dl Bähncke KIK Remo
10 blade krølsalat
200 g Beauvais Drueagurker
Karse

 

 

Sådan gør du

  1. Krydr kalveculotte med salt og peber og steg den rosa. Køl den af.
  2. Skær tynde skiver af culotten.
  3. Snit rodfrugter på et mandolinjern og friter dem.
  4. Smør hampbrød med Bähncke KIK Remo og anret med krølsalat, kalveculotte, Bähncke KIK Remo, rodfrugtschips, Beauvais Drueagurker og karse.
  5. Tip: Brug færdige rodfrugtchips til anretning.

Anvendte produkter

produkt KIK REMO KIK REMO

245 g – 8 stk

(Varenr. 157847)

produkt Drueagurker Drueagurker

4300 g

(varenr. 157672)

Anvendte produkter

produkt KIK REMO KIK REMO

245 g – 8 stk

(Varenr. 157847)

produkt Drueagurker Drueagurker

4300 g

(varenr. 157672)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik