Ingredienser 10 pers.
20 NATURLI´ Øko falafel
5 fed hvidløg
5 spsk. olivenolie
Godt med friskrevet ingefær
5 spsk. tomatpure
2,5 tsk. spidskommen
2,5 tsk. koriander
1,5 tsk gurkemeje
2,5 spsk. garam masala
Lidt vand for at røre pastaen sammen
5 dl NATURLI´ Oat Cuisine
2,5 dl vand til panden senere
Lime til pynt
Sådan gør du
- Varm NATURLI´ Øko Falafel i ovnen.
- Hvidløg, ingefær, olie, tomatpuré og krydderier køres i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt et stænk vand for at lave en jævn pasta.
- Steg krydderipastaen på en pande under omrøring i et par minutter. Tilsæt vand gradvist og lad simrer lidt. Tilsæt til derefter NATURLI´ Oat Cuisine og rør det godt sammen og lad simre lidt igen. Smag til med salt og peber – til sidst vendes Falaflerne i.
- Server med blomkålsris, varme eller kolde.