Falafel Masala med blomkålsris

Ingredienser 10 pers.

20 NATURLI´ Øko falafel
5 fed hvidløg
5 spsk. olivenolie
Godt med friskrevet ingefær
5 spsk. tomatpure
2,5 tsk. spidskommen
2,5 tsk. koriander
1,5 tsk gurkemeje
2,5 spsk. garam masala
Lidt vand for at røre pastaen sammen
5 dl NATURLI´ Oat Cuisine
2,5 dl vand til panden senere
Lime til pynt

 

 

Sådan gør du

  1. Varm NATURLI´ Øko Falafel i ovnen.
  2. Hvidløg, ingefær, olie, tomatpuré og krydderier køres i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt et stænk vand for at lave en jævn pasta.
  3. Steg krydderipastaen på en pande under omrøring i et par minutter. Tilsæt vand gradvist og lad simrer lidt. Tilsæt til derefter NATURLI´ Oat Cuisine og rør det godt sammen og lad simre lidt igen. Smag til med salt og peber – til sidst vendes Falaflerne i.
  4. Server med blomkålsris, varme eller kolde.

Falafel Masala – en fusion mellem det mellemøstlige – og indiske køkken.

En spændende og nytænkt servering rig på smag og duft af de indiske krydderier og fylde fra de lækre NATURLI´ Øko Falafler. Fyldt med kompleksitet og varme.

Serveringen er 100% plantebaseret og et sundere alternativ til kødbaserede retter. Retten er rig på proteiner og næringsstoffer fra kikærter og de forskellige krydderier.

Server denne farverige og velsmagende ret på buffeten i kantinen, som en let anretning i restauranten eller som en lækker plantebaseret mulighed på caféen.

Flere og flere af dine gæster efterspørger plantebaserede og veganske serveringer. Så prøv at sætte denne her ret på menuen – det vil glæde dine gæster og planeten!

Så værsgo´. Til dig, der laver mad til mange – eller dig, der blot har lyst til at blive inspireret til at lave mad, som du plejer, på en ny måde.

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik