Ingredienser 10 pers.
2 rødløg (300 g)
2 spsk. olivenolie
1000 g NATURLI´ Pulled
60 g Dukkah krydderi (se opskrift herunder)
10 pitabrød
1 frillice salat
2 blodappelsin (filet heraf)
3 dl Bähncke Karry Mango Dressing
3 dl Bähncke Aioli
Friske krydderurter
Sådan gør du
- Skær løg i både og vend dem i olivenolie og salt. Bag dem i ovnen ca. 10 min ved 200 grader.
- Steg NATURLI´ Pulled med dukkah krydderi.
- Lun pitabrødene og fyld frillice salat, bagte rødløg, NATURLI´ Pulled, blodappelsinfileter, Bähncke Karry Mango Dressing, Bähncke Aioli og friske krydderurter i.
- Dukkah krydderi (mængden passer til opskriften): 4 spsk. sesam, 4 spsk. solsikkekerner 2 spsk. spidskommen, 2 spsk. korianderfrø, 2 spsk. salt.
- Rist alle ingredienser på en tør pande til de tager farve. Kom dem i en morter sammen med salt og stød til krydderblandingen er grovmalet.