CHICKEN N’ CURRY
Ingredienser 10 pers.
10 bao buns (evt. fra frost)
500 g kyllingechunks, eller kyllingefilet
200 g asiatisk snitgrønt. Gulerødder, peberfrugt og salat
140 g grillet peberfrugt
2 dl Bähncke Karry Mango Dressing
2 dl Bähncke Kina Sur- Sød Sauce
50 g Kims Saltede Mandler
1 bundt frisk koriander
Sådan gør du
- Damp de frosne bao buns i 16-18 min. og steg kyllingechunks sprøde.
- Anret bao buns med asiatisk snitgrønt, peberfrugt, stegte kyllingechunks og Bähncke Karry Mango Dressing, Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, Kims Saltede Mandler (hakkede) og frisk koriander.
OX N BEARNAISE
Ingredienser 10 pers.
10 bao buns (evt. fra frost)
4 spsk. olivenolie
3 løg (eller Bähncke ristede løg)
500 g oksekød (filet, culotte eller lign.)
200 g kål mix
1 dl Beauvais Engelsk sauce
2 dl Bähncke Bearnaise Dressing
2 dl Bähncke Agurke Relish
25 g rødbedespirer
Sådan gør du
- Damp bao buns i 16-18 min.
- Fritér løgringe, krydr og grill oksekød og skær det ud i tynde strimer.
- Steg kål mix i olivenolie og tilsæt Beauvais Engelsk Sauce.
- Anret bao buns med lynstegt kål, oksekød, friterede løgringe, Bähncke Bearnaise Dressing, Bähncke Agurke Relish og rødbedespirer.
Umami 10 pers.
Ingredienser
10 bao buns (fra frost)
250 g enoki svampe
250 g shitake svampe
3 dl Bähncke Hvidløgs Dressing
1½ dl Bähncke Sød Fransk Sennep
6 spsk. wasabi
150 g frisésalat
100 g edamame bønner
50 g ærteskud
2 spsk. rosenpeber
Sådan gør du
- Damp bao buns i 16-18 min.
- Steg enoki og shitake svampe i olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Rør en wasabi & hvidløgsdressing af Bähncke Hvidløgs Dressing, Bähncke Sød Fransk Sennep og wasabi.
- Anret bao buns med frisésalat, stegte svampe, edamame bønner, wasabi & hvidløgsdressing, ærteskud og rosenpeber.
Kimchi 10 pers.
Ingredienser
10 bao buns (fra frost)
20 pankorejer
150 g rød spidskål
150 g bønnespirer
½ rød chili
1 dl Bähncke Karry Dressing
2 dl Bähncke Salat Mayonnaise
1-2 spsk. kimchi krydderi Mix
30 g sort sesam
1 bundt brøndkarse
Sådan gør du
- Damp bao buns i 16-18 min.
- Steg pankorejer sprøde i ovnen i ca. 10-12 min. ved 200 grader.
- Steg rød spidskål, bønnespirer og hakket rød chili, i olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Rør en Karry & Kimchimayo af Bähncke Karrydressing, Bähncke Salat Mayonnaise og kimchikrydderi mix.
- Anret bao buns med stegt kål, bønnespirer, chili, pankorejer, karry & kimchimayo, sort sesam og brøndkarse.