Pita kebab med bønnespirer, wasabi og lime laks

Ingredienser 10 pers.

5 limes
2 spsk. wasabi
700 g varmrøget laks
10 pitabrød
125 g feldsalat
300 g bønnespirer
1 rødløg (150 g)
2 dl Bähncke Skaldyr Dressing
2 dl Bähncke Agurke Relish
Friske krydderurter

 

 

Sådan gør du

  1. Rør limesaft og wasabi sammen.
  2. Pil kødet og bland det med lime/wasabi blandingen. Smag til med salt og peber.
  3. Lun pitabrødene og fyld feldsalat, bønnespirer, rødløg, laks, Bähncke Skaldyr Dressing, Bähncke Agurke Relish og friske krydderurter i.
  4. Tip: Prøv også Bähncke Thousand Island og Bähncke Kina Sur-Sød Sauce i denne kebab.
  5. Tip: Prøv også denne kebab med tangsalat

Anvendte produkter

produkt Skaldyr Dressing Skaldyr Dressing

1100 g – 6 stk

(Varenr. 150504)

produkt Agurke Relish Agurke Relish

900 g – 6 stk

(Varenr. 150624)

Anvendte produkter

produkt Skaldyr Dressing Skaldyr Dressing

1100 g – 6 stk

(Varenr. 150504)

produkt Agurke Relish Agurke Relish

900 g – 6 stk

(Varenr. 150624)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik