Ingredienser 10 pers.
500 g NATURLI´ Chick Free
4 spsk. olie
2-3 spsk. gul karrypasta
1 løg (200 g)
4 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
2 spsk. hakket citrongræs
1 spsk. gurkemeje
½ dl vegansk fiskesauce
1 ½ l grøntsagsbouillon
2 ds. kokosmælk (800 ml)
1000 g pak choi (eller andet kål)
200 g bønnespirer
2 forårsløg
1 spsk. chiliflager
50 g kokoschips
1 bundt frisk koriander
Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
Sådan gør du
- Opvarm en gryde med olie og gul karrypasta. Sauter løg, hvidløg, rød peber og citrongræs deri.
- Tilsæt gurkemeje, fiskesauce, bouillon, og kokosmælk og lad det simre i 15 min. Jævn saucen med majsstivelse. Smag til med salt og sukker.
- Steg NATURLI´ Chick Free og pak choi på en pande i olie og læg det derefter i bunden af et serveringsfad. Hæld kokos-karrysaucen over.
- Anret med bønnespirer, forårsløg, chiliflager, kokoschips og frisk koriander
- Server nudler eller brune ris til. Prøv også at servere med Bähncke Kina Sur-Sød Sauce.