
SÆT BÄHNCKE SMAGERIER
PÅ MENUKORTET
Overrask dine cafégæster med nye smagsoplevelser og giv velkendte menuklassikere et spændende løft.
Vi introducerer en ny Gastro-serie med 6 dips og dressinger, som gør det nemt at give dit menukort et smagsløft.
OPSKRIFTER MED BÄHNCKE
GASTRO SMAGERIER
Se med, når kok Jeppe Madsen fra Hotel Nyborg Strand viser hvordan de nye Bähncke Gastro dressinger kan løfte dine caféklassikere. I fire videoer guider han dig gennem smagsnuancer, teksturer og farver – og viser, hvordan hver dressing tilfører noget ekstra til burgere, sandwiches, bowls og salater.

RUSTIC SMOKE
BURGER DRESSING
En intens og harmonisk dressing, hvor syrlige noter fra syltet agurk og den lette sødme fra løg smelter sammen med aromatiske peberkorn og en fyldig røget smag. Den tilfører dine serveringer en karakterfuld og markant smagsprofil, der skaber dybde og autentisk burgersmag, som efterlader et varigt smagsindtryk.
– Fyldig røg
– Noter fra peberkorn
– Cremet med bid
– Vegansk
– Dansk produceret
ORANGE GLOW
SANDWICH
MAYONNAISE
En unik kombination, hvor den friske note fra ingefær smelter sammen med den naturlige sødme fra gulerod og appelsin. Den cremede konsistens, indbydende farve og de harmoniske smagsnuancer gør den ideel til sandwiches, wraps eller som dip.
– Varme fra ingefær
– Sødme fra appelsin
– Stykker af gulerod
– Vegansk
– Dansk produceret


SOY FUSION
BOWL DRESSING
En dressing med dybde og intensitet, hvor salte soyatoner får modspil af en subtil skarphed fra sennep og hvidløg.
Den balancerede smag og silkebløde tekstur med et strejf af umami, gør den oplagt til bowls, salater og lette retter.
– Cremet og fyldig
– Afrundede soya-toner
– Struktur med hvidløgs-nister
– Vegansk
– Dansk produceret
SEASIDE BLEND
TARTAR
En klassisk tartarsauce med en opdateret smagsprofil.
Små lækre stykker kapers og en diskret note af sennep
skaber en harmonisk balance mellem syre og dybde. Den
perfekte ledsager til fisk og skaldyr eller som et smagfuldt
element i sandwiches og burgere.
– Riv fra sennep
– Balanceret med urter og syre fra kapers

GASTRO OPSKRIFTER
Se, hvordan kok Jeppe Madsen fra Hotel Nyborg Strand løfter caféklassikere med Bähncke Gastro. 8 Bähncke Gastro-opskrifter, der viser, hvordan smag, tekstur og detaljer går op i en højere enhed.
RUSK OP I DIN SNACKKURV
MED DIP, DYP OG SMOVS
Byd dine snacksultne gæster og kunder på snacks med knald på smagen. Bähncke Gastro dressingerne er perfekt afstemt til at spille dine snackanretninger ekstra gode.
SPICY VELVET
CHILI
MAYONNAISE
En cremet chili-mayo, der rammer det perfekte niveau af varme. Den giver et behageligt bid uden at overdøve smagsoplevelsen, og dens silkebløde tekstur gør den velegnet som dip, dressing eller et velsmagende match til både varme og kolde retter.
– Silkeblød og cremet
– Perfekt afstemt bid


GARLIC WHIP
AIOLI CREME
En blød og cremet aioli, hvor den delikate smag af hvidløg er balanceret til perfektion. Hvidløgsnister og et strejf af ramsløgsmag tilfører dybde og en mild, aromatisk friskhed, der skaber en harmonisk og afrundet smagsoplevelse.
Den alsidige aioli passer perfekt til alt fra sprøde pommes frites og sandwiches til tapasretter eller snacks.
– Harmonisk hvidløg
– Cremet struktur
KONTAKT DIN KONSULENT
Vi er aktive partnere i din udvikling og står klar til en snak om, hvilke produkter og
løsninger der passer bedst til dig og dit køkken.