Crispy fiskeburger

Fiske burger

INGREDIENSER 10 PERS.

Friteret fiks til 10 burgere
10 Easyfood Brioche Style Burgerboller
Coleslaw vendt med Bähncke Gastro Seaside Blend Tartar Sauce
NATURLI´ Vegan Mayo
En smule lime saft
Koriander

 

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Friter fisken. Lun burgerbollerne. Tilbered coleslaw og vend den med Bähncke Gastro Seaside Blend Tartar Sauce.
  2. Smør burgerbollerne med NATURLI´ Vegan Mayo. Sammel burgeren med friteret fisk, Bähncke Gastro Seaside Blend Tartar Sauce, en smule limesaft og frisk koriander.

 

 

Tip: Server med Friterede sødekartofler. Byt fisken ud med NATURLI´ Nuggets eller friteret kylling – Bähncke Gastro Seaside Blend Tartar Sauce klæder kylling mindst lige så godt.

Anvendte produkter

produkt Vegan Mayo Vegan Mayo

2,5 kg (varenr. 157433) 

produkt Seaside Blend Tartar Sauce Seaside Blend Tartar Sauce 2,5 kg (varenr. 160506)
produkt Brioche Style Burgerbolle Brioche Style Burgerbolle 80 g. 3 x 15 stk. (varenr. 3400.6839)
Fiske burger

Anvendte produkter

produkt Vegan Mayo Vegan Mayo

2,5 kg (varenr. 157433) 

produkt Seaside Blend Tartar Sauce Seaside Blend Tartar Sauce 2,5 kg (varenr. 160506)
produkt Brioche Style Burgerbolle Brioche Style Burgerbolle 80 g. 3 x 15 stk. (varenr. 3400.6839)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik