Ingredienser 10 pers.
1 stort æg
1 dl brun farin
1/2 dl rørsukker
1 tsk. vaniljepaste
50 g NATURLI´ Vegan Block
1/2 dl kærnemælk/ eller alm. mælk
2 dl mel
1/2 tsk. bagepulver
1 stor spsk. Bähncke Arffmanns Sennep
Frosting:
400 g flormelis
150 g flødeost
50 g blødt Naturli´ Vegan Block
1 tsk. citronsaft
1 spsk. Bähncke Arffmanns Sennep
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker. Tilsæt smeltet smør og de øvrige ingredienser.
- Fyld muffinsformene halvt op. Bag i ca. 20 min. ved 170 g.
- Pisk flormelis og smør lys og luftigt.
- Tilsæt flødeost og citronsaft, Bähncke Arffmanns Sennep og pisk det sammen.
- Pynt, dekorér eller opsmør kagerne med frosting, efter de er afkølede.