Morgenmadstapas med creamcheese

Ingredienser 10 pers.

10 skiver toastbrød (eller daggammelt brød)
2 spsk. olivenolie
400 g flødeost
2 spsk. Bähncke Grov Sennep
1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
10 skiver lufttørret skinke
10 vagtelæg (eller almindelige æg)
2 dl Bähncke Tomat Ketchup
Friske krydderurter
Salt og peber

 

 

Sådan gør du

  1. Udstik toastbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  2. Pensl en smule olivenolie på hver og rist dem gyldne i ovnen ved 200 grader. i ca. 4 min.
  3. Afkøl dem.
  4. Bland flødeost med Bähncke Grov Sennep, Beauvais Engelsk Sauce og 2 spsk. hakkede krydderurter.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Spejl vagtelæg på en pande i lidt olivenolie.
  7. Anret det hele med Bähncke Tomat Ketchup og grønt på toppen.

Anvendte produkter

produkt Grov Sennep Grov Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150681)

produkt Engelsk Sauce Engelsk Sauce

340 ml – 9 stk

(varenr. 151137)

produkt Tomat Ketchup Tomat Ketchup

900 g – 6 stk

(Varenr. 150492)

Anvendte produkter

produkt Grov Sennep Grov Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150681)

produkt Engelsk Sauce Engelsk Sauce

340 ml – 9 stk

(varenr. 151137)

produkt Tomat Ketchup Tomat Ketchup

900 g – 6 stk

(Varenr. 150492)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik