Ingredienser 10 pers.
10 skiver toastbrød (eller daggammelt brød)
2 spsk. olivenolie
400 g flødeost
2 spsk. Bähncke Grov Sennep
1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
10 skiver lufttørret skinke
10 vagtelæg (eller almindelige æg)
2 dl Bähncke Tomat Ketchup
Friske krydderurter
Salt og peber
Sådan gør du
- Udstik toastbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Pensl en smule olivenolie på hver og rist dem gyldne i ovnen ved 200 grader. i ca. 4 min.
- Afkøl dem.
- Bland flødeost med Bähncke Grov Sennep, Beauvais Engelsk Sauce og 2 spsk. hakkede krydderurter.
- Smag til med salt og peber.
- Spejl vagtelæg på en pande i lidt olivenolie.
- Anret det hele med Bähncke Tomat Ketchup og grønt på toppen.