Ingredienser 10 pers.
1 tærtedej 250 g (gerne grov tærtedej eller butterdej)
450 g helbladet spinat (fra frost)
150 g cherrytomater
125 g bacontern
4 æg
2 dl piskefløde
2 spsk. Bähncke Dijon Sennep
1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
Friske krydderurter (karse, purløg)
Beauvais Hot Chili Ketchup
Æblechutney
Salt og peber
Sådan gør du
- Rul tærtedejen ud og kom den i en tærteform.
- Damp spinat i en gryde med lidt salt.
- Fordel spinat, cherrytomater og bacontern i bunden af tærten.
- Pisk æg, fløde, Bähncke Dijon Sennep, Beauvais Engelsk Sauce, salt og peber sammen og hæld det over tærtefyldet.
- Bag den o ovnen v. 175 g. i ca. 30 min. eller til den er let dirrende i midten.
- Drys karse og hakket purløg på tærten og server med Beauvais Hot Chili Ketchup og Bähncke Æblechutney.