Morgenmadstærte med spinat

Ingredienser 10 pers.

1 tærtedej 250 g (gerne grov tærtedej eller butterdej)
450 g helbladet spinat (fra frost)
150 g cherrytomater
125 g bacontern
4 æg
2 dl piskefløde
2 spsk. Bähncke Dijon Sennep
1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
Friske krydderurter (karse, purløg)
Beauvais Hot Chili Ketchup
Æblechutney
Salt og peber

 

 

Sådan gør du

  1. Rul tærtedejen ud og kom den i en tærteform.
  2. Damp spinat i en gryde med lidt salt.
  3. Fordel spinat, cherrytomater og bacontern i bunden af tærten.
  4. Pisk æg, fløde, Bähncke Dijon Sennep, Beauvais Engelsk Sauce, salt og peber sammen og hæld det over tærtefyldet.
  5. Bag den o ovnen v. 175 g. i ca. 30 min. eller til den er let dirrende i midten.
  6. Drys karse og hakket purløg på tærten og server med Beauvais Hot Chili Ketchup og Bähncke Æblechutney.

Anvendte produkter

produkt Ketchup Hot Chili Ketchup Hot Chili

500 g -10 stk

(varenr. 151395)

produkt Engelsk Sauce Engelsk Sauce

340 ml – 9 stk

(varenr. 151137)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

Anvendte produkter

produkt Ketchup Hot Chili Ketchup Hot Chili

500 g -10 stk

(varenr. 151395)

produkt Engelsk Sauce Engelsk Sauce

340 ml – 9 stk

(varenr. 151137)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik