Kyllingeburger

Kyllingeburger

INGREDIENSER 10 PERS.

10 Burgerboller m/ Sort sesam
150 g syltede rødløg
1 stk lollo bionda
5 avokadoer

Sprødt kyllingebryst:

5 stk kyllingebryst fileter
6 dl kærnemælk
1 tsk sød paprika
2 tsk knust fennikel
300 g hvedemel
1 spsk bagepulver salt og peber
1 ltr. rapsolie til dybstegning

 

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Del kyllingebryst i 2 hver, bank dem evt. lidt flade og marinér dem i kærnemælk rørt med paprika og knust fennikel i ca. 30 min – gerne natten over, hvis muligt.
  2. Bland mel, bagepulver, salt og peber. Kyllingen duppes af, vendes i melblandingen og dybsteges.
  3. Kyllingeburgeren bygges med avokadoskiver, salat og syltede rødløg.

Anvendte produkter

produkt Burgerbolle m/sort sesam Burgerbolle m/sort sesam 80 g. 3 x15 stk. (varenr. 3400.6838)
Kyllingeburger

Anvendte produkter

produkt Burgerbolle m/sort sesam Burgerbolle m/sort sesam 80 g. 3 x15 stk. (varenr. 3400.6838)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik