Ingredienser 10 pers.
1 kg bagekartofler
1 løg + 1 løg til salaten
4 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
1 spsk. timian (gerne frisk)
4 æg
75 g mel
3 spsk. olivenolie til stegning
300 g bacon
2 romainesalat (ca.1000 g)
250 g radiser
2 dl rygeostsalat
1 dl Bähncke Agurke Relish
50 g hindbær
Friske krydderurter (fx. dild)
Salt og peber
Sådan gør du
- Riv kartofler og pres saften fra. Riv løget og bland det sammen med kartoflerne, Beauvais Engelsk Sauce og timian i en skål.
- Slå æggene ud heri og rør mel, 1 spsk. salt og 1 tsk. peber i blandingen.
- Opvarm en pande med olivenolie. Form og steg frikadellerne gyldenbrune på begge sider. Afkøl dem let.
- Steg bacon sprødt og læg på fedtsugende papir. Bland romainesalat, radiser i skiver, løgringe, og rygeostsalat sammen.
- Læg salaten i et fad og pynt med, lune kartoffelfrikadeller, Bähncke Agurke Relish, sprødt bacon, hindbær og friske krydderurter.