Kartoffelfrikadeller

Ingredienser 10 pers.

1 kg bagekartofler
1 løg + 1 løg til salaten
4 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
1 spsk. timian (gerne frisk)
4 æg
75 g mel
3 spsk. olivenolie til stegning
300 g bacon
2 romainesalat (ca.1000 g)
250 g radiser
2 dl rygeostsalat
1 dl Bähncke Agurke Relish
50 g hindbær
Friske krydderurter (fx. dild)
Salt og peber

 

 

Sådan gør du

  1. Riv kartofler og pres saften fra. Riv løget og bland det sammen med kartoflerne, Beauvais Engelsk Sauce og timian i en skål.
  2. Slå æggene ud heri og rør mel, 1 spsk. salt og 1 tsk. peber i blandingen.
  3. Opvarm en pande med olivenolie. Form og steg frikadellerne gyldenbrune på begge sider. Afkøl dem let.
  4. Steg bacon sprødt og læg på fedtsugende papir. Bland romainesalat, radiser i skiver, løgringe, og rygeostsalat sammen.
  5. Læg salaten i et fad og pynt med, lune kartoffelfrikadeller, Bähncke Agurke Relish, sprødt bacon, hindbær og friske krydderurter.

Anvendte produkter

produkt Agurke Relish Agurke Relish

900 g – 6 stk

(Varenr. 150624)

produkt Engelsk Sauce Engelsk Sauce

340 ml – 9 stk

(varenr. 151137)

Anvendte produkter

produkt Agurke Relish Agurke Relish

900 g – 6 stk

(Varenr. 150624)

produkt Engelsk Sauce Engelsk Sauce

340 ml – 9 stk

(varenr. 151137)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik