INGREDIENSER 10 PERS.
Kålsalat:
200 g NATURLI´ Fars
1 stort rødt spidskål (ca. 800–900 g), fintsnittet
2 røde æbler, i tynde både
2 granatæbler (kernerne)
200 g valnødder eller hasselnødder, grofthakkede
2 spsk smagsneutral olie til stegning
Friske urter til topping
Marinade til kålsalaten:
Evt. lidt citronsaft eller æbleeddike til at marinere kålen let
Pink Vegan Mayo-dressing:
500 g NATURLI´ Vegan Mayo
1 tsk Bähncke Dijon Sennep
3–4 spsk rødbedesaft
1 spsk citronsaft eller æbleeddike
1 lille fed hvidløg, fintrevet
Salt og friskkværnet peber
Evt. lidt honning
SÅDAN GØR DU:
Kålsalat:
- Snit kål og æbler og vend det med nødder og granatæblekerner.
- Steg NATURLI´ Fars sprødt. Krydder det efter ønske så det passer til salaten og de krydderurter du vælger.
Pink Vegan Mayo-dressing:
- Rør NATURLI´ Vegan Mayo sammen med de øvrige ingredienser.
Servering:
- Vend kålsalaten med plantefars og marinade. Afslut med friske urter og Pink Vegan Mayo-dressing som flot farvespil på toppen af kålsalaten.
Tip: Steg plantefarsen ved høj varme uden at røre for meget – det giver en sprød overflade og små karamelliserede bidder, der løfter salaten med både tekstur og umami. Krydr med fx spidskommen eller paprika.