Ingredienser 10 pers.
200 g Naturli´Øko Fars
1 dåse hakkede tomater
1 dåse Beauvais ØKO Red Kidney Bean
1 stort fed hvidløg presset
1 løg finthakket
1 stor spsk. tomatpuré
1 dl grøntsagsboullion
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
1/2 tsk. chiliflager
Salt og peber
En smule revet modnet cheddarost
Bähncke Agurke Relish
Ærteskud til pynt
5 NATURLI´Pølser
10 mini croissanter
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt NATURLI´ Øko Fars og alle krydderier. Svits et par minutter. Derefter alle de øvrige ingredienser. Lad simre.
- Rist NATURLI´ Pølser på en pande, ved lav varme og varm croissanterne i ovnen.
- Skær croissanterne halvt igennem. Skær NATURLI´ Pølserne på tværs og derefter i halve. Lig de overskårne NATURLI´ Pølser i croissanten og top med chili, Bähncke Agurke Relish, cheddarost og ærteskud.
- Tip: Vegansk udgave. Erstat croissanter med veganske croissanter og cheddarost med vegansk ost.