Ingredienser 10 pers
10 NATURLI´ Pølser
10 hotdogbrød
200 g Bähncke Klassisk Sennep
100 g Bähncke Chilli Ketchup
200 g Bähncke Karry Ketchup
300 g NATURLI´ Vegan Mayo
Beauvais Appetit Agurker
100 g hakkede KiMs Saltede Peanuts
Sådan gør du
- Steg pølserne, på lav varme, direkte fra frost, til de får en stegeflade.
- Rør Karry Ketchup og mayo sammen til en Karrymayo.
- Top hotdoggen med Karrymayo, sennep og en smulechiliketchup. Pynt med appetitagurker og hakkede peanuts.
Asian dog
Ingredienser 10 pers
10 NATURLÍ Pølser
10 hotdogbrød
100 g Bähncke Kina Sur- Sød Sauce
300 g Naturlí Vegan Mayo
50 g Wasabipaste
Sådan gør du
- Steg pølserne direkte fra frost til de får en stegeflade.
- Rør wasabipaste og veganmayo sammen til en wasabimayo.
- Top hotdoggen med mayo, og sultede gulerødder eller anden sprød grøntsag i tynde strimler, pynt evt. af med friterede risnudler, frisk chilli og koriander.
Naturli’ dog 10 pers
Ingredienser
10 NATURLÍ Pølser
10 hotdogbrød
100 g Bähncke Sød Fransk Sennep
100 g Bähncke Klassisk Sennep
100 g Bähncke Agurke Relish
300 g Naturlí Vegan Mayo
Sådan gør du
- Steg pølserne direkte fra frost til de får en stegeflade.
- Rør de 2 sennepper og veganmayo sammen til en sennepsmayo.
- Top hotdoggen med mayo, og agurkerelish, pynt evt. af med syltede eller friske svampe, friterede rester af rodfrugter og urter.