Brændende NATURLI´ kærlighed

Ingredienser 10 pers.

1 kg skrællede kartofler i store tern
5 NATURLI´Pølser
100 g NATURLI´ Smørbar
Salt og friskkværnet peber
500 g Beauvais Rødbeder I Tern
Pynt: syltede rødløg og bananbacon
Purløg
2 limefrugter
Frisk chili

 

 

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne møre i usaltet vand, og steg imens pølserne direkte fra frost til de danner en stegeskorpe.
  2. Mos kartoflerne, med NATURLI´ Smøbar og smag til med salt og peber.
  3. Anret med pølserne i mindre skiver, rødbeder, purløg og bananbacon.
  4. Bananbacon: Gem skrællerne fra bananer og skrab alt det hvide af skrællen, så du står tilbage med den gule skræl. Dæk skrællerne i soya og røget paprika. Lad det trække i ½ time. Steg det herefter sprødt på panden i lidt olie.

Anvendte produkter

produkt Pølse Pølse

60 g - 3 kg (varenr. 157434)

Plantebaseret Brændende Kærlighed – en hyldest til grønnere mad, masser af smag og klimavenlige valg!

Klassisk “Brændende Kærlighed” består af kartoffelpuré og stegt bacon.

Navnet refererer til den kombination af den varme, cremede kartoffelpuré og den sprøde, brændte bacon, der smelter sammen i en velsmagende og hjertevarmende ret.

Den her 100% plantebaserede servering med NATURLI´ Pølser, NATURLI´ Smørbar og Beauvais Rødbeder I Tern, er fyldt med smag og vil glæde alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer.

Den vil helt sikkert vække begejstring, ligemeget hvor du skal servere den. Om det er på buffeten i kantinen, i restauranten eller på caféen.

Vores innovative twist er stegte bananskræller som et grønnere og sundere alternativ til den klassiske bacon.

De stegte bananskræller er fyldt med smag og crunch og er gode både for dine gæster, kloden og køkkenprocenterne.

Upcycling af madaffald – det er da en smart måde at mindske madspild på!

Til dig der laver mad til mange og søger inspiration til plantebaserede serveringer på menukortet, er denne ret en både velsmagende og miljøvenlig løsning.

Anvendte produkter

produkt Pølse Pølse

60 g - 3 kg (varenr. 157434)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik