Ingredienser 10 pers.
1 kg skrællede kartofler i store tern
5 NATURLI´Pølser
100 g NATURLI´ Smørbar
Salt og friskkværnet peber
500 g Beauvais Rødbeder I Tern
Pynt: syltede rødløg og bananbacon
Purløg
2 limefrugter
Frisk chili
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre i usaltet vand, og steg imens pølserne direkte fra frost til de danner en stegeskorpe.
- Mos kartoflerne, med NATURLI´ Smøbar og smag til med salt og peber.
- Anret med pølserne i mindre skiver, rødbeder, purløg og bananbacon.
- Bananbacon: Gem skrællerne fra bananer og skrab alt det hvide af skrællen, så du står tilbage med den gule skræl. Dæk skrællerne i soya og røget paprika. Lad det trække i ½ time. Steg det herefter sprødt på panden i lidt olie.