Håndsnoede snurrer

Dyk ned i håndværkets verden med håndsnoede Snurrer

I en travl verden, hvor teknologien og maskinerne ofte dominerer, er der noget særligt ved at trække vejret dybt og omfavne stolte håndværkstraditioner. Vores nye håndlavede snurrer er en hyldest til netop dette – her er der fokus på håndværket, passion og råvarer.

Hver eneste snurre er unik da den bliver snoet i hånden. Vores Snurrer bliver bagt på vores Linje 1, som giver os fleksibilitet til at forene håndværkstraditioner og hænder med moderne teknologi og industrielle metoder.

De findes i 4 varianter, de to klassikkere med Kanel og Kardemomme, den syrlige med vores velkendte Skovbær og Kakaosnurren, som bages med kakao.

Vores Snurrer er Tø op og Server og er lige til at lægge i montren, hvor de både skaber blikfang, bringer håndværket i fokus og så er det convenient for dig.

Snoet i hånden

Hver eneste snurre, der forlader vores produktionslinje, er unik da den bliver snoet i hånden.

Alle vores salte og søde snurrer bliver bagt på vores Linje 1, som giver os fleksibilitet til at forene håndværkstraditioner/hænder med moderne teknologi og industrielle metoder.

Hver dejstrimmel, bliver formet og snoet i hånden, hvilket giver vores snurrer et håndlavet og autentisk udtryk, som giver spændende blikfang i montren.

Bagt på plader

Vores bageproces involverer brugen af traditionelle bageplader med bagepapir. Det gør vi for at opretholde den oprindelige bageproces, der er afgørende for at sikre, at vores snurrer, søde som salte, altid har et autentisk udtryk.

En anden del, hvor vi har bevaret en teknik fra håndværksbageren er den måde, vi “slår” bagværket, når det kommer ud af ovnen. Dette trin er designet til at bevare volumenet i bagværket, hvilket resulterer i produkter, der er lette og luftige. 

moderne teknologi

Vores unikke kombination af moderne teknologi og industrielle processer giver os den ønskede effektivitet. Vores ovne og raskeskabe er med til at sikre, at når snurrerne er formet, hæver og bages de ensartet, på hver deres unikke måde, og derved bibeholder deres håndsnoede udtryk.

Tø op og server

Vores snurrer er færdigbagte og lyn frosset. Vi fryser med High Blast teknologi, hvilket gør, at vi lyn-fryser produkterne ved – 30 grader, for hurtigt at opnå – 18 grader.

Den hurtige nedkøling hjælper med at bevare snurrernes tekstur, smag og næringsindhold og tilsikrer høje kvalitetsstandarder. 

Vores snurrer skal derfor blot optøs inden du kan servere lækre svampede snurrer for dine kunder.

Bestil en prøvekasse

Arbejder du i det professionelle køkken, kan du bestille en prøvekasse og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din forretning

Bestil en prøvekasse

Arbejder du i det professionelle køkken, kan du bestille en prøvekasse og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din forretning

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik