Håndsnoede snurrer
Dyk ned i håndværkets verden med håndsnoede Snurrer
I en travl verden, hvor teknologien og maskinerne ofte dominerer, er der noget særligt ved at trække vejret dybt og omfavne stolte håndværkstraditioner. Vores nye håndlavede snurrer er en hyldest til netop dette – her er der fokus på håndværket, passion og råvarer.
Hver eneste snurre er unik da den bliver snoet i hånden. Vores Snurrer bliver bagt på vores Linje 1, som giver os fleksibilitet til at forene håndværkstraditioner og hænder med moderne teknologi og industrielle metoder.
De findes i 4 varianter, de to klassikkere med Kanel og Kardemomme, den syrlige med vores velkendte Skovbær og Kakaosnurren, som bages med kakao.
Vores Snurrer er Tø op og Server og er lige til at lægge i montren, hvor de både skaber blikfang, bringer håndværket i fokus og så er det convenient for dig.

kardemomme snurre
Den traditionsrige med en mild krydret kardemommeremonce
Varenr: 4200.8439
Vægt 95g.
Tø op & server

skovbær snurre
En skøn kombination af det søde og det syrlige.
Varenr: 4200.8440
Vægt 95g.
Tø op & server

kakao snurre
Snurren med god samvittighed. Bagt med en mild kakao-hasselnød fyld.
Varenr: 4200.8441
Vægt 95g.
Tø op & server

kanel snurre
Klassikeren med kanel der bringer minderne frem
Varenr: 4200.8442
Vægt 95g.
Tø op & server

kardemomme snurre
Den traditionsrige med en mild krydret kardemommeremonce
Varenr: 4200.8439
Vægt 95g.
Tø op & server

skovbær snurre
En skøn kombination af det søde og det syrlige.
Varenr: 4200.8440
Vægt 95g.
Tø op & server

kakao snurre
Snurren med god samvittighed. Bagt med en mild kakao-hasselnød fyld.
Varenr: 4200.8441
Vægt 95g.
Tø op & server

kanel snurre
Klassikeren med kanel der bringer minderne frem
Varenr: 4200.8442
Vægt 95g.
Tø op & server

Snoet i hånden
Hver eneste snurre, der forlader vores produktionslinje, er unik da den bliver snoet i hånden.
Alle vores salte og søde snurrer bliver bagt på vores Linje 1, som giver os fleksibilitet til at forene håndværkstraditioner/hænder med moderne teknologi og industrielle metoder.
Hver dejstrimmel, bliver formet og snoet i hånden, hvilket giver vores snurrer et håndlavet og autentisk udtryk, som giver spændende blikfang i montren.
Bagt på plader
Vores bageproces involverer brugen af traditionelle bageplader med bagepapir. Det gør vi for at opretholde den oprindelige bageproces, der er afgørende for at sikre, at vores snurrer, søde som salte, altid har et autentisk udtryk.
En anden del, hvor vi har bevaret en teknik fra håndværksbageren er den måde, vi “slår” bagværket, når det kommer ud af ovnen. Dette trin er designet til at bevare volumenet i bagværket, hvilket resulterer i produkter, der er lette og luftige.


moderne teknologi
Vores unikke kombination af moderne teknologi og industrielle processer giver os den ønskede effektivitet. Vores ovne og raskeskabe er med til at sikre, at når snurrerne er formet, hæver og bages de ensartet, på hver deres unikke måde, og derved bibeholder deres håndsnoede udtryk.
Tø op og server
Vores snurrer er færdigbagte og lyn frosset. Vi fryser med High Blast teknologi, hvilket gør, at vi lyn-fryser produkterne ved – 30 grader, for hurtigt at opnå – 18 grader.
Den hurtige nedkøling hjælper med at bevare snurrernes tekstur, smag og næringsindhold og tilsikrer høje kvalitetsstandarder.
Vores snurrer skal derfor blot optøs inden du kan servere lækre svampede snurrer for dine kunder.

Bestil en prøvekasse
Arbejder du i det professionelle køkken, kan du bestille en prøvekasse og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din forretning
Bestil en prøvekasse
Arbejder du i det professionelle køkken, kan du bestille en prøvekasse og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din forretning