Håndsnoede snurrer
Vores saltede snurrer er håndsnoede, hvilket giver hver snurre et unikt og håndlavet udtryk. De fås i to velsmagende varianter og er perfekte som en lækker snack på farten. Med få enkle trin kan du nemt forvandle dem til smagfulde sandwiches – skær dem over og fyld med dine favoritingredienser.
Snurrerne har alsidige anvendelsesmuligheder og kan hurtigt opvarmes enten i highspeed ovn eller klapgrill, for en sprød og varm oplevelse, med eller uden fyld.
De salte snurrer er tø op og server, så de er nemme at håndtere. Deres praktiske størrelse og lækre smag gør dem til et ideelt valg for enhver kunde, der søger en velsmagende spiseoplevelse med enten spinat & feta eller pepperoni – inspireret af det græske og italienske køkken.
Spinat & Feta Snurre
Denne lækre, håndsnoede snurre er bagt med spinat og græsk feta, toppet med persille, hvilket skaber en skøn smagsoplevelse.
Dejen er bagt med vores egen friske surdej og gurkemeje. Gurkemejen giver snurren sin flotte gyldne nuance. Den er nem at håndtere og klar til servering efter optøning – kan med fordel varmes i en highspeedovn for at fremhæve den friske smag og bløde tekstur i dejen.


Pepperoni Snurre
Denne pizza-inspirerede snurre er bagt med pepperoni, mild gouda, krydret tomatsovs, toppet med hørfrø og oregano.
Dejen er bagt med vores egen friske surdej og gurkemeje. Gurkemejen giver snurren sin flotte gyldne nuance. Snurren er nem at håndtere og klar til servering efter optøning. Den kan med fordel varmes i en highspeedovn for at fremhæve den friske smag og bløde tekstur i dejen.
Håndværk og effektivitet forenes
Et indblik i, hvordan vi forener industribageriets volumen og effektivitet med danske håndværkstraditioner, kvalitet og faglighed.

Snoet i hånden
Hver eneste snurre, der forlader vores produktionslinje, er unik da den bliver snoet i hånden.
Alle vores salte og søde snurrer bliver bagt på vores Linje 1, som giver os fleksibilitet til at forene håndværkstraditioner/hænder med moderne teknologi og industrielle metoder.
Hver dejstrimmel, bliver formet og snoet i hånden, hvilket giver vores snurrer et håndlavet og autentisk udtryk, som giver spændende blikfang i montren.
Bagt på plader
Vores bageproces involverer brugen af traditionelle bageplader med bagepapir. Det gør vi for at opretholde den oprindelige bageproces, der er afgørende for at sikre, at vores snurrer, søde som salte, altid har et autentisk udtryk.
En anden del, hvor vi har bevaret en teknik fra håndværksbageren er den måde, vi “slår” bagværket, når det kommer ud af ovnen. Dette trin er designet til at bevare volumenet i bagværket, hvilket resulterer i produkter, der er lette og luftige.


moderne teknologi
Vores unikke kombination af moderne teknologi og industrielle processer giver os den ønskede effektivitet. Vores ovne og raskeskabe er med til at sikre, at når snurrerne er formet, hæver og bages de ensartet, på hver deres unikke måde, og derved bibeholder deres håndsnoede udtryk.
Tø op og server
Vores snurrer er færdigbagte og lyn frosset. Vi fryser med High Blast teknologi, hvilket gør, at vi lyn-fryser produkterne ved – 30 grader, for hurtigt at opnå – 18 grader.
Den hurtige nedkøling hjælper med at bevare snurrernes tekstur, smag og næringsindhold og tilsikrer høje kvalitetsstandarder.
Vores snurrer skal derfor blot optøs inden du kan servere lækre svampede snurrer for dine kunder.

Bestil en prøvekasse
Arbejder du i det professionelle køkken, kan du bestille en prøvekasse og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din forretning
Bestil en prøvekasse
Arbejder du i det professionelle køkken, kan du bestille en prøvekasse og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din forretning