Det har aldrig været nemmere at servere en gourmet oplevelse
Panini Gourmet er det italienske svar på en grillet sandwich og kan spises på alle tider af døgnet – enten som den er eller toppet med ekstra fyld – altid lunet eller grillet.
Vores Panini Gourmet serie er resultatet af klassisk håndværk kombineret med det bedste fra industriens verden. I Panini Gourmet seriens nyheder, har vi med omhu udviklet med egen surdej og skabt Paninier, der taler ind i behovet for at servere lækre, autentiske måltider for kunderne.
Nu fås vores Panini Gourmet med egen surdej i 3 varianter

Brunch
Skøn morgenmads Panini Gourmet med omelet, ost og BBQ
Varenr: 1800.3609
Vægt 170g.
Heat & Eat

falafel & hummus
Vegansk Panini Gourmet med Falafel, hummus og hvidløg. Perfekt til det veganske måltid.
Varenr: 1800.3610
Vægt 170g.
Heat & Eat

kylling teriyaki
Lækker måltids Panini Gourmet med kylling inderfilet og Teriyaki sauce krydet med chili
Varenr: 1800.3611
Vægt 182g.
Heat & Eat

Brunch
Skøn morgenmads Panini Gourmet med omelet, ost og BBQ
Varenr: 1800.3609
Vægt 170g.
Heat & Eat

falafel & hummus
Vegansk Panini Gourmet med Falafel, hummus og hvidløg. Perfekt til det veganske måltid.
Varenr: 1800.3610
Vægt 170g.
Heat & Eat

kylling teriyaki
Lækker måltids Panini Gourmet med kylling inderfilet og Teriyaki sauce krydet med chili
Varenr: 1800.3611
Vægt 182g.
Heat & Eat
Surdej i stor skala
I videreudviklingen af vores Panini Gourmet serie har vi taget endnu et afgørende skridt ved at implementere vores egen surdejsproces. Det er et skift fra tørret surdej, som viser vores passion for at levere en skøn smagsoplevelse til vores kunder. Men hvordan fungerer surdej i en stor skala? Det vil vi prøve at give indblik i her.
Vores surdejsrejse begynder med en nøje udvalgt starterkultur, som hedder Livendo fra vores samarbejdspartner Lesaffre. Starterkulturen er blevet udvalgt med omhu, idet vi har sikret, at de harmonerer perfekt med den danske smagsprofil, som vi kender fra f.eks. rugbrød.
Når surdejen tages i brug, påbegynder den en 16-24 timers fermenteringsproces. Fermenteringen giver surdejen tid til at udvikle både smag og tekstur. I de første timer kører anlægget med oftere omrøring for at sikre en grundig blanding af ingredienserne. Herefter, en gang i timen, opretholder vi forsigtigt processen for at skabe en jævn og balanceret surdej.
Denne proces viser på vores fokus på kvalitet og innovation. Vores skift fra tørret surdej til vores egenproduceret surdej viser en passion for håndværket og en investering i vores produktionsproces, der sigter mod at forbedre vores produkters smag, tekstur og overordnede kvalitet.


Gourmet Convenience
Vores Panini Gourmet er udviklet til både at kunne servicere den travle kunde med et lækket måltid på farten, men også kunden, der ønsker at nyde lidt ekstra på cafeen.
Tidsbesparelse: De er hurtige og lette at tilberede, hvilket er ideelt når kunderne skal serviceres.
Nem håndtering: De kræver minimal forberedelse og ingen særlige færdigheder, hvilket gør dem nemme at håndtere for alle, uanset madlavningsniveau.
Holdbarhed: Tag dét op af fryseren, som der er behov for, det mindre spild og økonomiske tab.
Variation: Et bredt udvalg af smagsvarianter giver flere muligheder for at tilfredsstille kunders præferencer.
Bilvenlige / To-Go: De er lette at spise på farten og krummer ikke meget. Om det er i bilen eller på festivalen.
Tilberedning: De er nemme at tilberede, da Panini Gourmet er Tø op & server. De kan med fordel lunes både i Merrychef, klapgrill og almindelig ovn.
Glaze
Hvilken strygelse benytter i på jeres Paninier? Igennem tiden har det primært været æg, som har været det fortrukne topping til produkter. Både for at sikre mod udtørring inden bagning, men også for at give et flot udtryk og glans.
I dag anvender vi i stedet vegetabilsk glaze, som er et mere miljøvenligt alternativ til æg. Ved at anvende vegetabilsk glaze udledes der også mindre Co2.

Bestil en prøvekasse
Arbejder du i det professionelle køkken, kan du bestille en prøvekasse og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din forretning
Bestil en prøvekasse
Arbejder du i det professionelle køkken, kan du bestille en prøvekasse og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din forretning