1-2-3
fastfood pro

EN HOW-TO-GUIDE TIL DIT FASTFOOD KØKKEN

Vores 1-2-3 Fastfood Pro guider dig gennem alt du behøver at vide – fra praktiske tips og vejledning til inspiration, der hjælper dig med at optimere din fastfoodservering og levere en skarp, professionel oplevelse.

Med Fastfood Pro får du funktionelle løsninger, der sikrer nem håndtering og hurtig betjening i en travl hverdag.

Bähncke bag-in-box til Hollænderpumpe og Bähncke spande tilført spandpumpe sikrer hurtig og nem håndtering for dig bag disken.  Bähncke bag-in-box i Bähncke dispensere og Bähncke flasker i flaskeholdere gør det nemt og enkelt for dine gæster at betjene sig selv. Og med mulighed for montering af Bähncke bomber i bordstativ, i væg eller i loft, sikrer du nem betjening og mere arbejdsplads.  Bähncke portionsposer med alle klassikerne er ideelle til hygiejnisk selvbetjening eller som praktisk løsning til take away.

Kontakt din konsulent i dag for en snak om, hvilke produkter og løsninger der passer til dig og dit fastfood køkken.

Bähncke 1-2-3 Fastfood Pro: Samling af Hollænderpumpe

Her viser vi, hvordan du samler en Hollænderpumpe og monterer en Bähncke Bag-in-Box. Vi viser også hvordan, du skiller Hollænderpumpen ad for nem rengøring i dit fastfood køkken.

Hollænderpumpen er en praktisk løsning, der sikrer hurtig håndtering og effektiv arbejdsgang for dig bag disken.

Bähncke 1-2-3 Fastfood Pro: samling af dispenser

Se, hvordan du samler din Bähncke dispenser og monterer en Bähncke Bag-in-Box, så den er klar til brug. Med få trin gør du det nemt og enkelt for dine gæster at betjene sig selv.

Bähncke 1-2-3 Fastfood Pro: samling af Bähncke spandpumpe

Se, her hvordan du monterer din Bähncke spandpumpe – klar til brug. Med få trin sikrer du effektiv dosering og nem håndtering for dig bag disken.

Tjek Datoen
1-2-3

Når en dressing åbnes, afhænger holdbarheden af, hvordan den opbevares og håndteres. Uanset om der er angivet en holdbarhedsperiode efter åbning på emballagen, bør du altid vurdere, om produktet stadig er egnet til brug.

Kondimenter holder sig længere, hvis de opbevares køligt og ikke forurenes. Hvis de derimod udsættes for varme, står utildækket i længere tid eller forurenes ved brug (f.eks. ved brug af skeer), kan holdbarheden reduceres til få dage.

KIG

Produktet ser ud som normalt og kan derfor anvendes som normalt.

 

Produktet har ændret farve, konsistens eller har synlig mug og skal derfor kasseres.

 

DUFT

Produktet har den forventede duft og kan derfor anvendes som normalt.

Produktet har en ny, kraftig eller syrlig lugt og skal derfor kasseres.

 

SMAG

Produktet smager som det plejer og kan derfor anvendes som normalt.

Produktet smager surt eller harsk og skal derfor kasseres.

Produkter, der har overskredet “Bedst før”-datoen, bør vurderes.

Produkter, der har ændret sig i udseende, lugt eller smag skal kasseres.

Produkter, der ser normale ud, dufter normalt og smager normalt kan anvendes.

se vores
1-2-3 fastfood pro
sortiment

Bähnckes bomber monteret i bordstativ, i væggen eller i loftet sikrer nem betjening, mere arbejdsplads og minimalt spild.

Med Bähncke Bag-in-Box i vores Hollænderpumpe får du et lukket system, som er let i brug og som sikrer dig hurtig og nem håndtering bag disken.

Bähncke Bag-in Box i Bähncke dispensere gør det nemt og enkelt for dine gæster at betjene sig selv.

Bähncke portionsposer med alle klassikerne er ideelle til hygiejnisk selvbetjening eller som praktisk løsning til take away.

Bähncke flasker i Bähncke flaskeholdere sikrer, at flaskerne altid er klar ved hånden og/eller at dine gæster har mulighed for nemt at betjene sig selv.

Bähncke spande i 2,5 kg, 5 kg eller 10 kg  tilført en spandpumpe sikrer hurtig og nem håndtering for dig bag disken.

ET SKRIDT
TÆTTERE PÅ
EN MERE BÆREDYGTIG HVERDAG

HVAD BETYDER DET I PRAKSIS?

Ved overgangen til monoplast har vi ændret sorteringsvejledningen for vores Bähncke bag-in-box poser fra “restaffald” til “plast”

ETIKETTEN HAR OGSÅ SKIFTET MATERIALE

For at opretholde emballagens 100% mono-materiale, er etikettens materiale også skiftet fra papir til plast, så hele enheden kan sorteres som plastaffald.

KONTAKT DIN KONSULENT

Vi er aktive partnere i din udvikling og står klar til en snak om, hvilke produkter og
løsninger der passer bedst til dig og dit Fastfood Pro køkken.

Louise Børglum

Account Manager
Foodservice
Midt- & Nordjylland
22 49 39 52
Email

Mette Dolleris

Account Manager
Foodservice
Sydjylland & Fyn
26 14 41 83
Email

Jørn Midtgaard

Account Manager
Foodservice
Vest-, Midt- & Sydsjælland
40 44 30 10
Email

Michael Frost

Account Manager
Foodservice
Storkøbenhavn & Nordsjælland
28 10 38 24
Email

datablade

Her finder du datablade og specifikationer på alle vores non-food produkter.

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik