INGREDIENSER 10 PERS.
300 g NATURLI´ Fars
1/4 fintsnittet spidskål
1 stor gulerod i tynde strimler
1 peberfrugt i tynde strimler
1 stort løg, halveret og i tynde skiver
2 fed hvidløg finthakket
1/2 spsk østers sauce
1/2 spsk soja sauce
Salt og peber
Evt. lidt chili, ingefær og bønnespirer
Derudover
1 pakke forårsrulledej ca. 20x20cm
2 spsk hvedemel
2 spsk vand
2 l raps/fritureolie
SÅDAN GØR DU:
- Hak gulerod, løg, peberfrugt og hvidløg fint, eller kør det på en minihakker. Snit spidskål fint.
- Varm lidt olie i en gryde og svits grøntsagerne (undtagen kålen) i et par minutter.
- Tilsæt NATURLI´ Fars og lad det brune godt af. Tilsæt derefter kålen og lad den faldes sammen.
- Hæld soja og østers sauce over, og smag blandingen til med salt og peber. Lad den køle let af inden forårsrullerne samles.