Vegetariske Julekrebinetter

Ingredienser 10 pers.

750 g NATURLI´ Fars
2 1/2 løg
5 spsk. Bähncke Dijon Sennep
Salt og peber
2 1/2 spsk. mel
5 æg
100 g mel
100 g rasp

Sauce:
125 g NATURLI´ Vegan Block
10 tsk. kapers
1 dl hasselnødder
2,5 citroner i filet
2 1/2 finthakket løg

 

 

Sådan gør du

  1. Fars, løg og sennep røres til fars og formes til krebinetter.
  2. Paneres i mel, sammenpisket æg og rasp og steges.
  3. Brun smørret til saucen i en gryde. Steg løg af heri og tilsæt de øvrige ingredienser.

 

 

 

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

 

Vegetariske julekrebinetter, tilberedt med NATURLI’ Fars og toppet med den velsmagende Bähncke Dijon Sennep, udgør et lækkert vegetarisk alternativ til de traditionelle kødbaserede juleretter.

Senneppens krydrede noter komplimenterer perfekt denne flotte og festlige servering, mens den rige smørsovs med kapers og hasselnødder er prikken over i’et.

Specielt til kantiner og caféer er vegetariske julekrebinetter en inspirerende mulighed for at berige menuen med smagfulde grønnere serveringer.

Den innovative tilgang til julemad imødekommer dine gæsters stigende efterspørgsel efter grønnere serveringer og er et spændende alternativ til de mere traditionelle juleserveringer.

Uanset om det handler om at lave mad til mange eller introducere nye vegetariske serveringer i kantinen eller på Caféen, er de vegetariske julekrebinetter en festlig og velsmagende servering.

Vær med til at skabe fremtidens madscene med grønnere serveringer – også i højtiderne.

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik