Vegetarisk tærte med quinoa og bagte rødløg

Ingredienser 10 pers.

150 g quinoa
3 spsk. hvedemel (eller kikærtemel)
3 spsk. skyr
5 rødløg (500 g)
¼ dl olivenolie
2 dl piskefløde
4 æg
150 g NATURLI´ Formbar Fars
150 g gedeost
4 rosmarinkviste
Salt og peber

 

 

Sådan gør du

  1. Kog quinoa som anvist på pakken.
  2. Køl den af og rør den med hvedemel, skyr, salt og peber.
  3. Lad den trække 30 min på køl.
  4. Fordel dejen i en smurt tærteform. Forbag tærtebunden i ovnen i 20 min ved 200 grader.
  5. Skær rødløg i både og sauter dem ved svag varme. Smag til med salt og peber.
  6. Pisk æg og fløde sammen og smag til med salt og peber.
  7. Læg løg i bunden af den forbagte tærtedej. Kom derefter NATURLI´ Formbar Fars, gedeost og rosmarin i og slut af med at hælde æggemassen over.
  8. Bag tærterne i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

Anvendte produkter

produkt Formbar Fars Formbar Fars

3 kg (varenr. 157439)

Anvendte produkter

produkt Formbar Fars Formbar Fars

3 kg (varenr. 157439)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik