Ingredienser 10 pers.
150 g quinoa
3 spsk. hvedemel (eller kikærtemel)
3 spsk. skyr
5 rødløg (500 g)
¼ dl olivenolie
2 dl piskefløde
4 æg
150 g NATURLI´ Formbar Fars
150 g gedeost
4 rosmarinkviste
Salt og peber
Sådan gør du
- Kog quinoa som anvist på pakken.
- Køl den af og rør den med hvedemel, skyr, salt og peber.
- Lad den trække 30 min på køl.
- Fordel dejen i en smurt tærteform. Forbag tærtebunden i ovnen i 20 min ved 200 grader.
- Skær rødløg i både og sauter dem ved svag varme. Smag til med salt og peber.
- Pisk æg og fløde sammen og smag til med salt og peber.
- Læg løg i bunden af den forbagte tærtedej. Kom derefter NATURLI´ Formbar Fars, gedeost og rosmarin i og slut af med at hælde æggemassen over.
- Bag tærterne i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.