Ingredienser 10 pers.
10 Brioche Burgerboller
2 dl Bähncke Salat Mayonnaise
10 blade salat
10 NATURLI´Burger (150 g)
100 g gul cheddarost
2 spsk. jalapenos
2 tomater
1 rødløg
200 g Beauvais Appetit Agurker
Friske krydderurter
Sådan gør du
- Steg NATURLI´ Burger i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min, eller til de har centrumtemperatur på 70 grader.
- Smelt en skive cheddarost oven på, de sidste 5 min.
- Bland Bähncke Salat Mayonnaise med 4 spsk. hakkede friske krydderurter.
- Halver og grill burgerboller.
- Fyld burger med urtemayonnaisen, salat, NATURLI´ Burger, tomatskiver, rødløg, jalapenos og Beauvais Appetit Agurker
- Tip: Prøv også denne burger med hjemmelavet burgersauce.
Ingredienser: Hjemmelavet burgersauce
1 løg (150 g)
800 g hakkede tomater
½ dl Beauvais Bearnaise essens
2 spsk. korianderfrø
2 spsk. røget paprika
2 spsk. spidskommen
Sådan gør du: Hjemmelavet burgersauce
- Sauter løg i olivenolie og tilsæt tomater, Beauvais Bearnaise essens, korianderfrø, røget paprika og spidskommen.
- Smag til med salt og peber.
- Køl burgersauce ned.