Vegetar lasagne

Ingredienser 10 pers.

4 spsk. olivenolie
2 løg (240 g)
5 fed hvidløg
2 gulerødder (200 g)
1600 g hakkede tomater
4 spsk. tørret krydderier (basilikum, oregano og timian)
500 g NATURLI´ Fars
500 g lasagneplader
1 l mornaysauce (ostesauce)
150 g gratineringsost
3 spsk. rasp
Salt og friskkværnet peber

 

 

Sådan gør du

  1. Sauter finthakket løg, hvidløg og gulerod i olivenolie.
  2. Tilsæt derefter hakkede tomater, tørrede krydderier, NATURLI´ Fars og friskkværnet peber.
  3. Lad saucen simre under låg i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel NATURLI´ Fars sauce, lasagneplader og mornaysauce lagvist i et ildfast fad.
  5. Start med NATURLI´ Fars sauce og slut af med mornaysauce.
  6. Fordel gratineringsost ovenpå mornaysaucen og slut af med rasp.
  7. Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader, varmluft, i ca. 30-35 min.
  8. Lad lasagnen hvile i ca.10 min. inden servering.
  9. Server evt. lasagnen med tomatsalat og friske krydderurter.

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik