Ingredienser 10 pers.
4 spsk. olivenolie
2 løg (240 g)
5 fed hvidløg
2 gulerødder (200 g)
1600 g hakkede tomater
4 spsk. tørret krydderier (basilikum, oregano og timian)
500 g NATURLI´ Fars
500 g lasagneplader
1 l mornaysauce (ostesauce)
150 g gratineringsost
3 spsk. rasp
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Sauter finthakket løg, hvidløg og gulerod i olivenolie.
- Tilsæt derefter hakkede tomater, tørrede krydderier, NATURLI´ Fars og friskkværnet peber.
- Lad saucen simre under låg i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
- Fordel NATURLI´ Fars sauce, lasagneplader og mornaysauce lagvist i et ildfast fad.
- Start med NATURLI´ Fars sauce og slut af med mornaysauce.
- Fordel gratineringsost ovenpå mornaysaucen og slut af med rasp.
- Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader, varmluft, i ca. 30-35 min.
- Lad lasagnen hvile i ca.10 min. inden servering.
- Server evt. lasagnen med tomatsalat og friske krydderurter.