Surimi rolls med aioli, citron, forårsløg og dild

Ingredienser 10 pers.

3 dl Bähncke Aioli
10 brioche hotdogbrød
10 salatblade
200 g surimi (eller jomfruhummer)
1 agurk
1 bundt forårsløg
1 bundt dild
20 g ørredrogn

 

 

Sådan gør du

  1. Lun hotdogbrødet i ovnen ved 175 grader.
  2. Fyld hotdoggen med salat, surimi, agurk, Bähncke Aioli, forårsløg, dild og ørredrogn.

Anvendte produkter

produkt Aioli Aioli

2,5 kg

(Varenr. 156889)

Inspiration til en ny og anderledes fiskeservering!

Vores surimi rolls med Bähncke Aioli, forårsløg, dild og ørredrogn er en lækker og dekorativ forårsservering lige til at sætte på buffet i kantinen, på menukortet i restauranten eller caféen.

En helt ny måde at servere surimi på – man kunne vel næsten kalde den en surimi – dog. Den vil med garanti begejstre alle dine gæster der efterspørger flere fiskeserveringer. Toppet med Bähncke Aioli og friske ørredrogn er de dekorative og mangler ingen smag.

De er perfekte som en let frokost, en delikat forret eller som en del af en sushibuffet. Rullerne repræsenterer en fusion af smage og teksturer, der appellerer til elskere af det japansk inspireret køkken og dem, der ønsker en frisk og lækker bid.

Surimi rolls er et spændende alternativ, der bringer en smule asiatisk gourmet til menukortet og tilfredsstiller enhver af dine gæster, der søger en let, velsmagende og elegant spiseoplevelse.

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dine fiskeserveringer.

Anvendte produkter

produkt Aioli Aioli

2,5 kg

(Varenr. 156889)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik