Smørrebrød med paneret torsk og KiMs Pinde

Ingredienser 10 pers.

10 store stykker torsk ex. fra Royal Greenland, paneres i pankorasp og friteres
250 g ærter
700 g Bähncke Tartar Sauce
2 poser Kartoffel Pinde Chips
500 g karse
200 g grønne urter

 

 

Sådan gør du

  1. Ærter og Bähncke Tartar Sauce blendes til en creme og smøres på brødet.
  2. Torsken paneres og steges sprød i olie.
  3. Anret ærtecreme på rugbrødet og læg den sprøde fisk på ovenpå.
  4. Top med Bähncke Tartar Sauce og pynt med Kartoffel Pinde, karse og urter.

Anvendte produkter

produkt Tartar Sauce Tartar Sauce

875 g – 6 stk

(Varenr. 158576)

Smørrebrød med paneret torsk er en klassisk dansk ret. Frisk fra havet – en hyldest til det rige fiskefællesskab, der omgiver Danmark.

Her får du vores take på den klassiske danske servering – med den lækreste fiske sauce fra Bähncke og knas fra på toppen. En ny klassiske til dine smørrebrødsserveringer!

De friske, blendede ærter med Bähncke Tartar Sauce giver det perfekte modspild til den panerede torsk. På lækkert, friskt rugbrød toppet med Bähncke Tartar Sauce og pyntet med Kartoffel Pinde, karse og urter, er hver bid uimodståelig.

Serveringen passer perfekt på frokostbuffeten i kantinen, i restauranten eller som lækker frokosttallerken på caféen.

Smørrebrød er en højt værdsat del af dansk madarv, der kombinerer smag, tradition og kreativitet på bedste vis.

Så spice dit menukort op med denne nytænkte version af det klassiske smørrebrød med paneret torsk – den vil måske blive dine kunders næste favorit på menukortet.

Retten er nem og hurtig at tilberede.Til dig der laver mad til mange, hver dag.

Anvendte produkter

produkt Tartar Sauce Tartar Sauce

875 g – 6 stk

(Varenr. 158576)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik