Ingredienser 10 pers.
Dej:
100 g grahamsmel
100 g hvedemel
1 dl vand
1/5 dl olie
Salt
3 NATURLI´ Pølser
6 æg
1 dl NATURLI´ Oat Cuisine
1 håndfuld frisk grønkål
Salt og peber
Topping:
2 håndfulde grønkål
Olivenolie
Balsamico
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en skål og ælt dejen.
- Rul dejen ud og lav passende størrelser alt efter form.
- Smør formene med olie og kom dejen i.
- Pisk æg og NATURLI´ Oat Cuisine sammen og tilsæt den friske grønkål.
- Hæld æggemasser i forme, skær NATURLI´ Pølser ud i små stykker og lig dem oveni.
- Bag tærterne i ovnen i 20 min. ved 180 grader.
- Grill den resterende grønkål på en rygende varm pande med lidt olie
- Tilsæt til sidst lidt balsamico og salt.
- Når tærterne er færdige, anrettes de med den grillede grønkål på toppen.