Skotske Juleæg

Ingredienser 10 pers.

500 g NATURLI´ Fars
10 æg
1 spsk. krydderier, her er brugt kardemomme og muskatnød
2-3 spsk. mel
Lidt vand til konsistensen
500 g grønkål
Vinaigrette til at vende grønkålen i
Bähncke Grov Sennep til serveringen

 

 

Sådan gør du

  1. Kog æggene i 8 min. og læg dem i isvand.
  2. Blend resten af ingredienserne, undtagen vand, som tilsættes til sidst lidt ad gangen indtil farsen er lind.
  3. Smør farsen ud mellem to stykker bagepapir og glat derefter farsen rundt om ægget. Sæt på køl i 10 min.
  4. Vend grønkålen i vinaigrette.
  5. Steg æggene i rapsolie og server.

 

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

produkt Grov Sennep Grov Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150681)

Skotske æg er en traditionel skotsk delikatesse bestående af hårdkogte æg indpakket i dette tilfælde i NATURLI´ Fars, paneret og friteret.

Bähncke sennep tilføjer en lækker, krydret smag til retten. Senneppens let syrlige noter komplimenterer serveringen perfekt. Æggets cremede konsistens kombineret med sennep og plantefars skaber en harmonisk smagsoplevelse. Serveret som appetitvækker, snack eller hovedret, er skotske æg med Bähncke Sennep en kulinarisk fornøjelse.

Retten er ikke kun et glimrende eksempel på mad til mange, men også en inspiration i kantinen og cafeen, hvor vegetarisk mad kan være en velsmagende overraskelse. En smagsoplevelse, man bør prøve mindst én gang.

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

produkt Grov Sennep Grov Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150681)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik