Ingredienser 10 pers.
500 g NATURLI´ Formbar Fars
4 store lange rødbeder
300 g ristede svampe i små tern
1 dl Bähncke Grov Sennep
500 g kartofler
2 dl NATURLI´ Vegan Mayo
2 bundter små gulerødder med top
1 bundt grønne asparges
500 g Bähncke Bearnaise Sauce
1 dl Soya Sauce
3 bundter brøndkarse
2 bundter friske krydderurter
Sådan gør du
- Skær rødbederne på et mandolinjern i lange papirstynde strimler.
- Rør NATURLI´ Formbar Fars med svampe og Bähncke Grov Sennep. Fordel farsen på rødbedestrimlerne og rul dem til en slags roulade. Stil dem på højkant i et fad og sæt i ovnen i 10 minutter på 200 grader.
- Kog kartoflerne til de er møre, og rør dem med NATURLI´ Vegan Mayo så de bliver bløde og cremede.
- Grill gulerødder og asparges så de stadig har bid.
- Rør Bähncke Bearnaise Sauce med lidt soya eller lidt tangsauce for at give lidt sødme og salt til den fede bearnaise.
- Anret kartoffelmos i bunden af en tallerken, skær rødbede boeuf over i portionsstørrelser, og læg ovenpå kartoffelmosen.
- Fordel lidt NATURLI´ Bearnaise ved siden af, og pynt med de grillede gulerødder og asparges.
- Top med brøndkarse.
- Tip: Skal serveringen være vegansk, erstat da Bähncke Bearnaise Sauce med en vegansk Bearnaise Sauce.