Plantebaserede Wontons

Veganske wontons

INGREDIENSER 10 PERS.

20 plader Wontondej
300 g NATURLI´ Fars
300 g kogte grøntsager
3 finthakkede forårsløg
20 g chili
20 g ingefær
3 fed hvidløg

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Skyl forårsløg og hak dem i fine små tern.
  2. Skræl eller skrub ingefæren og riv den på et fint rivejern. Pil og riv hvidløget på samme rivejern, hak chili fint.
  3. Bland NATURLI´ Fars med de kogte grønsager og rør det til en ensartet masse.
  4. Åben pakken med wontondej, da dejen hurtigt tørrer ud, er det vigtigt at have et stykke fugtigt klæde eller husholdningsfilm hen over dejstykkerne. Hav en lille skål eller kop med vand klar, som kan fungere som lim imellem dejen.
  5. Placer 1 tsk fyld i midten af dejen. Brug din finger til at duppe en smule vand på kanterne. Kram trekantens hjørner sammen som en lille pose, og klem herefter for at forsegle dejen.
  6. Varm olien forsigtigt op i en stor gryde. Olien skal have en temperatur på 170-180 grader. Fritér wonton-pakkerne i ca. 5 minutter til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på en bagerist eller et stykke køkkenrulle.

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

Veganske wontons

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik