Plante Pålægspølse

Vegansk kødpølse

Ingredienser 10 pers.

1 løg
0,5 dl kogte Beauvais Sorte Kikærter
2 spsk. koncentreret tomatpuré
2 spsk. røget paprika
2 tsk. salt
2 spks. soya sauce
120 g hvede gluten
3 dl stegt NATURLI’ Øko Fars

 

 

Sådan gør du

  1.  Alle ingredienser blendes, bortset fra hvede gluten og NATURLI’ Øko Fars.
  2.  Når massen er blevet ensartet, tilføjes hvedegluten. Dernæst vendes det stegte NATURLI’ Øko Fars i massen.
  3. Massen rulles stramt i sølvpapir til 2 pølser og dampes i 90 minutter, eller til pølsen er fast.

Anvendte produkter

produkt ØKO Sorte Kikærter ØKO Sorte Kikærter

400 g – 12stk

(varenr. 154792)

produkt Økologisk Fars Økologisk Fars

3 kg (varenr. 157435)

 

Her får i opskriften på en lækker og sund plantebaseret erstatning for den klassiske pålægspølse, med NATURLI´ Øko Fars og Beauvais Sorte Kikærter.

Strukturen er som en klassisk pålægspølse. Med tomatpuré, paprika og soya sauce mangler den heller ikke smag. En ret så fantastisk plantepølse, hvis vi selv skal sige det.

Server den på lækkert brød på buffeten i kantinen eller hvor i synes den passer.

Den her pålægspølse viser, hvordan kulinarisk kreativitet og bæredygtighed kan gå hånd i hånd.

Pålægspølsen er et glimrende eksempel på, hvordan plantebaserede alternativer kan berige vores spiseoplevelse, uden at vi skal gå på kompromis med smag og tekstur – og samtidig skabe positive indvirkninger på vores planet.

Så her er endu et eksempel på en plantebaseret servering der egner sig fantastisk til dig der laver mad til mange. Velbekomme!

Vegansk kødpølse

Anvendte produkter

produkt ØKO Sorte Kikærter ØKO Sorte Kikærter

400 g – 12stk

(varenr. 154792)

produkt Økologisk Fars Økologisk Fars

3 kg (varenr. 157435)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik