Ingredienser 10 pers.
200 g spaghetti eller linguine
Tomatsauce:
2 dåser hakkede tomater
Olivenolie
Hvidløg, salt og peber
Fars:
200 g NATURLI´ Øko Formbar
1 lille Æg
1 håndfuld hakket persille
30 g revet parmesan
Hvidløg, salt og peber
Pynt: parmesan
Sådan gør du
- Varm olivenolie op i en gryde, svits hvidløg. Tilsæt de hakkede tomater, salt og peber. Lad simrer og reducer.
- Bland NATURLI´ Øko Formbar med æg, revet parmesanost, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber og form til mindre boller.
- Kog pastaen al dente. Anret den i små cupcake forme og hæld en anelse olivenolie over. Stil pastaen i ovnen i 20 min. v. 200 g.
- Steg kødbollerne på en bageplade i ovnen v. 200 g. i 15 min.
- Lig dem derefter i din allerede tilberedte tomatsovs.
- Når spaghettirederne er færdige, anrettes de med tomatsovs, en kødbolle og et drys parmesanost på toppen.
- Tip: For en vegansk udgave, undlad ægget i kødbollerne og erstat det med en smule vegansk ost. Erstat ligeledes parmasanosten med vegansk ost.